Βρείτε..χαρίστε αγαπημένα ζωάκια!!
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ πανέμορφη φατσούλα


Η ΛΟΥΣΗ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΟΥΤΑΒΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΕΝΥΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ...
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΛΗΞΕ ΑΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΛΟΥΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΗΔΕΜΟΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. 
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΗ ΕΙΧΕ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΙΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΕ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΕΣ . ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΤΙΚΗ, ΤΡΥΦΕΡΗ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΞΥΠΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΛΟΥΣΗ. ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ, ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ , ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ! 

ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΛΟΥΣΗ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ! 
(Είναι 13 κιλά, ημιαιμο Δαλματιας. Αποπαρασιτωμενη εσωτερικά και εξωτερικά, μαθημένη για διαμέρισμα άλλα και για κήπο) τηλ: 6984739487

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου