Βρείτε..χαρίστε αγαπημένα ζωάκια!!
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΚΕΡ ΣΠΑΝΙΕΛ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΙΔΙ (ΑΧΑΡΝΕΣ)

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΚΕΡ ΣΠΑΝΙΕΛ ΣΤΙΣ 23/11 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΙΔΙ (ΑΧΑΡΝΕΣ).
ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ.
 
ΑΝ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ 6980 370 856.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΟΥ.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητή Viki Vikoula,με αφορμή που έσβησες το σχόλιό μου αποφάσισα να το ξανα γράψω για να δούν όλοι ( δλδ post και στις 558 κοινοποιήσεις που έγιναν με τη φωτογραφία του σκυλιού που βρήκα ΤΙ ΕΣΒΗΣΕΣ).
    Στις 23/11 βρήκα το σκυλί (κόκερ σπάνιελ θηλυκό,με ουρά χωρίς τσιπάκι) στο Μενίδι,Αχαρνές.. Έκανα 100δες αναρτήσεις από μόνη μου για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης,αλλά μέχρι τότε ζητούσα φιλοξενία. Έπαιρνα άπειρα τηλ σε κοντινές φιλοζωικές ,χωρίς ανταπόκριση.. Η Viki Vikoula λέει πως έσβησα την ανάρτησή μου κάπου γιατί είχα ήδη κανονίσει να το δώσω .Το μόνο που ήθελα ήταν να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του.
    Το πήγα κτηνίατρο,μπορω να δώσω το όνομά του αν υπάρχει αμφιβολία.Το σκυλί δεν έχει τσιπακι,ειχε γεννήσει κ ηταν παρατημένο. Ωστόσο, λόγω έλλειψης χώρου το έδωσα σε δικό μου άνθρωπο ο οποίος το φρόντισε κ χάρη σε αυτόν ΖΕΙ σήμερα. ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ κ έχει διαθέσει 330 ευρω(με αποδείξεις γιατρού) μέχρι ώρας για να είναι καλα.Δε νομίζω να έκανα άσχημα τελικά Viki Vikoula.Η πίεσή σου ειρωνεία σου κ η κακία σου δεν έχουν όρια.Η στάση σου ίσως να εμποδίζει κάποιον να μαζέψει ένα αδέσποτο και να το φροντίσει.. Για να μην το κουράζω, το σκυλί θα δοθεί ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.ΠΧ. ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…
    Μέχρι τότε θα ζει και θα παίρνει την αγάπη κ τη φροντίδα από τους φίλους μου που το έχουν σαν παιδί. Σε παρακαλώ, Viki Vikoula,επειδή είμαι φιλόζωη,μην αποθαρρύνεις τον κόσμο με τη στάση σου .Μην ξανα ασχοληθείς με την περίπτωση μου.Υπάρχει το κινητο μου,να το δεί ο ιδιοκτήτης. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή